Kolajen Nedir? Ne İşe Yarar?

Tarih: 26.08.2021 11:46
Kolajen Nedir? Ne İşe Yarar?
Kolajen nedir? Ne işe yarar? Kolajen miktarını nasıl artırabiliriz?

Kolajen Mercek Altında!

Özellikle son dönemlerde her birimiz kolajen kelimesini sık sık duyar olduk. Vücudumuzda deri, kemik, tendon, ligamentler başta olmak üzere pek çok organda bulunan yapısal bir protein olan kolajen, insan vücudundaki tüm proteinlerin yaklaşık %30’unu oluşturur.
Bu noktada daha çok, esnekliğini ve parlaklığını kaybetmiş, kahverengi lekelenmeler görülen ve kırışıkların belirginleştiği bir cilt ile karşı karşıya kalan bireylerin sorduğu Kolajen Nedir sorusunu, bizler sizin için mercek altına aldık.
Doku ve organların hem yapısal hem de işlevsel açıdan gerekliliklerini, yerine getirilebilmesi için oldukça önemli olan kolajen proteini, dokuları adeta bir yapıştırıcı gibi bir arada tutar ve vücut yapısının sağlıklı bir şekilde korunmasını sağlar. Vücudun kendisi tarafından sentezlenen bu protein, yaşlanmaya bağlı olarak azalmaktadır. Yaşlanmanın yanı sıra, sigara ve alkol tüketimi, çok sık güneş ışığına maruz kalmak, aşırı şeker tüketimi bünyedeki kolajen miktarının azalmasına yol açmaktadır.

Kolajen Miktarı Nasıl Artırılır?

Vücudunuzdaki kolajen miktarını artırmak için en temel çözümünüz, sağlıklı bir beslenme düzenine sahip olmanızdır. Özellikle C vitamini bakımından zengin besinlere yönelmeniz, kolajen miktarını artırmanız noktasında sizlere yardımcı olabilir. Sağlıklı beslemenin yanı sıra, günümüzde oldukça popüler hale gelen Kolajen Takviyesine yönelerek, kolajen değerinizi değiştirebilirsiniz.

Noobil Pheda Premium'u Deneyin!

İçeriğinde kolajen  ve hyalüronik asit bulunduran Noobil Pheda Premium gıda takviyesi, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu kolajen miktarını sağlamanıza yardımcı olmaya aday. Tamamen bitkisel içeriklerden oluşan bu besin takviyesi, Esat Başaran Ürünleri’nin bir ailesi olarak karşınıza çıkıyor. Fazla kilolarınızdan kurtulmanız noktasında zeytin yaprağı ekstratı, incir ekstratı, hurma çekirdeği yağı, üzerlik tohumu yağı, çam sakızı ekstratı, sumak ekstratı gibi doğal çözümlerden yararlanan Noobil Pheda Premium, ayda 8 ila 10 kilogram vermeniz, kilo verme sürecinizin sonunda cildinize eski esnekliğini ve canlılığını yeniden kazandırmanız ve deforme olmuş cilt dokunuzu onarmanız için harika bir seçenek.
Noobil Pheda Premium’a  avantajlı fiyatlarla ulaşmak için 7zeytin1incir.net adresimizi ziyaret edebilirsiniz.



 
Yükleniyor...