Esat Başaran Orijinal Ürünleri Mercek Altında!

Tarih: 05.08.2021 14:41
Esat Başaran Orijinal Ürünleri Mercek Altında!
Hayatınızı çok daha kaliteli kılmanız ve yaşam standartlarınızı yükseltmeniz için sizleri Dr. Esat Başaran’ın mucizevi besin takviyeleriyle tanıştırmak istiyoruz...

Dr. Esat Başaran Ürünlerini Keşfedin!

Zaman zaman her birimiz hayatın olumsuzluklarıyla karşılaşır, yaşam kalitemizi düşürecek değişimlere şahit oluruz. Bu bazen sağlığımızı riske atacak kadar kilo almak, bazen günlük yaşantımızı etkileyecek kadar unutkan olmak, bazen de sadece kaygılı hissetmek olabilir. Böyle durumlarla başa çıkmanız, hayatınızı çok daha kaliteli kılmanız ve yaşam standartlarınızı yükseltmeniz için sizleri Dr. Esat Başaran’ın mucizevi Besin Takviyeleriyle tanıştırmak istiyoruz.

Pheda 7 Zeytin 1 İncir

Kilo vermeni sürecinizi hızlandırmaya ve sağlıklı bir bünyeye sahip olmaya hazırlanın! Zeytin, incir, hurma ve üzerlik otu özütüyle zenginleştirilmiş %99 doğal içerikle kilo vermeniz konusunda kendisine hayran bırakan Pheda 7 Zeytin 1 İncir, Dr. Esat Başaran Ürünleri arasında dikkat çekenler arasında. Metabolizmanızı ve sizi yormadan, sadece iştahınızı keserek kilo vermenizi destekleyen Pheda 7 Zeytin 1 İncir Faydaları, aynı zamanda yaşama çok daha sağlıklı bir pencereden bakmanıza da olanak tanıyor.

Pheda DMT Bitkisel Tablet

Sağlık dolu bir yaşama kapılarınızı açın! Doğal bir antidepresan görevi gören Pheda DMT tablet, %99 bitkisel içeriği ile mutluluk hormonları olarak bilinen melatonin ve serotonin salgılanmasında büyük role sahip. Özel gıda takviyesi olan Pheda DMT, mevsimlerin olumsuz koşullarına karşı güçlü bir bağışıklık inşa ederken vücudun direncini düşüren kaygı ve stres bozukluklarında destekleyici takviye sunuyor. Pheda DMT Bitkisel Tablet, muadillerinin aksine vücudunuz için faydalı birçok özelliği bünyesinde barındırmakta.

Pheda Plus

Dr. Esat Başaran imzalı ürünü olan Pheda Plus, zeytin yaprağı ekstratı, incir meyve ekstratı, çam sakızı ekstratı, sumak ekstratı, hurma çekirdeği yağı ve üzerlik tohumu yağından oluşmuş 6 farklı bitki özü formülü ile çok kısa sürelerde kilo vermenizi sağlar. Diğer gıda takviyelerin aksine daha sağlıklı bir kilo verme deneyimi sunan Pheda Plus’ı kullanmaya ara verseniz dahi kaybettiğiniz kiloları geriye almazsınız. Sindirim sistemini tam kapasite olarak çalıştıran ve özellikleri saymakla bitmeyen bu özel tablet, kaygıları yok etmesi, dikkat dağınıklığını önlemesi, hormonları dengelemesi, unutkanlığı azaltması bakımından da etkili bir yardımcı. 

Pozitif Bir Hayata Merhaba Deyin!

Tamamen bitkilerin gücüyle hareket eden ve hiçbir yan etkisi olmayan gıda takviyelerimizle sizleri doğal bir dünyaya davet ediyoruz. Sağlıklı bir hayata kapı açan 7 Zeytin 1 İncir ile yeni nesil sağlıklı bir kilo verme süreci sizleri bekliyor. Yüzlerce katılımcıyla desteklenen 5 yıllık yoğun bir araştırmanın ürünü olan gıda takviyelerimiz, sayısı binlerle ifade edilen mutlu müşterilerin 1 numaralı tercihi. Sizler de Pheda tabletlerin özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız Esat Başaran Orjinal Ürünler online mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Esat Başaran ürünleriyle bir an önce tanışmanız için kampanyalı setleri ve özel fiyatları kaçırmayın!

 

 

 

Yükleniyor...