Bu Yaz Fit Görünümünüzle Öne Çıkın!

Tarih: 26.01.2021 00:00
Bu Yaz Fit Görünümünüzle Öne Çıkın!
Bu Yaz Fit Görünümünüzle Öne Çıkın!

Hayalini Kurduğunuz Zayıflık İçin Neler Tüketmelisiniz?

Yazın tadını doyasıya çıkarmak, güneş, kum ve deniz üçlüsü ile birlikte keyifli bir mevsim geçirmek ve kombinleriniz ile yazın enerjisine ayak uydurmak için kendinizi hafifletmeye, fazlalıklarınızdan kurtulmaya ve çok daha özgür hissetmeye ihtiyacınız olabilir. Bu noktada, bu yaz mevsimini unutulmaz kılmanız, fit görünümünüz ile kumsalda yerinizi almanız ve ideal kilonuzu ulaşarak çok daha güzel bir yaz geçirmeniz için beslenme düzeninize yön vermeniz gerekiyor.

Bizler, bu yaz bitmeden nasıl daha hızlı ve Sağlıklı Kilo Vermenizi sağlamanız için bu aşamada tüketmeniz gerekenleri kaleme aldık. İşte, formda bir görünüm için yemek listenize ekleyebilecekleriniz…

Hafif Yiyecekler

Yaz aylarında yağlı ve ağır yemekler tüketmek yerine daha hafif ve sağlıklı besinlerden yana olmanız, kilo verme sürecinizi olumlu etkileyecektir. Bu noktada, kızartma ve hamur işi gibi yemekleri bir kenara bırakmanız ve gün içerisinde yaz sebze ve meyvelerine yönelmeniz çok daha mantıklı olacaktır. Dilerseniz, gün içerisinde ara öğününüzü bir dilim karpuz veya bir kase kiraz ile değerlendirebilir ve akşam yemeklerinizde kabak ve patlıcan gibi sebzeleri tercih edebilirsiniz. Eğer, sebze yemekleri sizlere çok fazla hitap etmiyorsa haşlanmış tavuk ile çeşitli salatalar tercih etmeniz mümkün.

Detoks Gıdalar

Yaz sıcaklarından kaynaklanan yoğun terleme, vücudumuzda ödem birikmesine neden olmaktadır. Ödemleri vücudunuzdan en etkili şekilde atmanız için ilk yapmanız gereken bol bol su tüketmekken suyun yanı sıra, bu süreci daha hızlı kılmanız için detoks kürlerinden yararlanabilirsiniz. Limon, yeşil çay ve yeşilliklerden oluşan buz gibi bir detoks suyu sizler için harika bir alternatif olabilir.

Besin Takviyeleri

Yazla vedalaşmadan önce formda bir vücuda sahip olmanız için Besin Takviyelerini tercih edebilirsiniz. Bu noktada,  zeytin, incir, hurma ve üzerlik otu özütünden oluşan bitkisel içeriği ile zayıflamanıza destek olacak EsatBaşaran Orijinal Ürünlerinden biri olan 7 Zeytin 1 İncir, iştahınızı keserek yazı çok daha hafif geçirmenize olanak tanır.

Besinlerinize ek olarak tüketebileceğiniz söz konusu 7 Zeytin 1 İncir’i,7zeytin1incir.net adresimizden sipariş verebilirsiniz.

   

 

 

 

Yükleniyor...